Fråga 1: Hur lång leveranstid har ni?

Vi skickar alla beställningar inom 1-3 arbetsdagar med undantag för helger och röda dagar. Vi försöker alltid att skicka ordrar lagda före klockan 12:00 samma dag. Leveranstiden kan variera beroende på mängden beställningar att expediera samt omständigheter vilka Wassens.se inte råder över.

 

Fråga 2: Vad kostar frakten?

För närvarande bjuder vi på frakten när du handlar för över 495kr hos oss (gäller inom Sverige)! Annars kostar frakt samt returfrakt 49kr. Skulle det vara så att du behöver byta storlek/färg eller till en annan produkt bjuder vi alltid på ett kostnadsfritt byte. Detta gäller inom Sverige.

Läs mer om fraktkostnader under våra VILLKOR

 

Fråga 3: Hur retunerar jag en vara?

Du har 14 dagar på dig att returnera, räknat från den dagen du mottagit din avisering om att din order ankommit till ditt ombud. För att du som kund skall kunna utnyttja dina 14 dagars returrätt för en vara gäller det att den inte är använd, att etiketter finns kvar och att den i övrigt är i gott skick.

Med i varje paket följer en förtryckt fraktsedel samt en returnota med. Skulle det vara så att du saknar fraktsedeln, kontakta vår kundtjänst så skickar vi en ny till dig. Saknar du returnotan så kan du hitta den HÄR.

Paketera din retur väl och lägg ifylld returnota i paketet. Utanpå ditt paket klistrar du på din förtryckta fraktsedel. Lämna sedan in paketet hos ditt närmsta DHL-servicepointombud. Ditt närmsta ombud kan du hitta HÄR.

Läs mer om returer och byten HÄR

 

Fråga 4: Har min retur kommit in?

Alla returer bekräftas via mail så fort vi har registrerat din retur. Skulle du inte ha fått någon bekräftelse inom två veckor från och med att du skickade returen till oss så är du välkommen att kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig.

Läs mer om returer och byten HÄR

 

Fråga 5: Varför har jag inte fått någon bekräftelse till min epost?

Alla bekräftelser skickas till den mail du uppgett då du la din order. Skulle det vara så att du exempelvis råkat skriva in fel epost, vänligen kontakta kundtjänst så att mailen i framtiden kommer till rätt epostadress.

 

Fråga 6: Kan jag retunera min beställning i någon utav era butiker?

Ja, det går utmärkt att lämna tillbaka din beställning i någon utav våra tre butiker i Göteborg. Glöm inte att ta med dig underlag för att varan/varorna är köpta hos oss. Exempelvis fakturan som medföljde i paketet. Fyll i din returnota som du lämnar tillbaka med din retur. OBSERVERA att ingen återbetalning sker i butikerna, din retur tas emot men skickas sedan till vårt weblager där vi justerar fakturan eller för tillbaka dina pengar. Du slipper dock betala någon returfrakt när du retunerar på detta sätt.

 

Kontakta oss

Via e-mail
 Enklast och snabbast når du oss på kundservice@wassens.se Vi försöker alltid besvara Dina frågor så snabbt som bara möjligt på vardagar (ej röda dagar) mellan 09:00-15:00.

INFORMATION KRING MELLANDAGSREA, JUL OCH NYÅR:

Vi ber er att ha överseende med att svar och leverans kan dröja ett par dagar extra under jul-, rea- och nyårsveckorna då det är hög belastning mixat med många röda dagar just denna tidpunkt på året. 

Vår kundtjänst har stängt julafton, nyårsafton samt röda dagar. Leveranstiden påverkas också under denna period då DHL ej har utkörningar julafton, nyårsafton samt röda dagar.

Vi tar alla mail och ordrar i turordning och vi tackar så hemskt för Ditt tålamod!

 

Via telefon

Vill du nå oss på kundservice kan du kontakta oss via telefonnummer: 031-29 15 40 måndagar och torsdagar mellan 14.00-16.00, under semesterperioder kommer vi svara i den mån vi kan, vi hänvisar er i första hand till vår mejl. Övriga tider kan du nå oss via mail kundservice@wassens.se eller genom att fylla i kontaktformuläret nedan.
 

Kontakta Klarna för frågor rörande dina fakturor. Klicka här

Du kan även nå vår duktiga och hjälpsamma butikspersonal via telefonnummer 031 15 17 50 alla vardagar mellan 10:00-17:00. Under helgerna når du vår butikspersonal följande tider: Lördagar 12.00-17.00 och Söndagar 12.00-16.00.

Observera att vi som arbetar i någon av våra butiker endast kan besvara produktfråor.


Via Fax
  (+46) 031-158 344

Adress
  Wasséns & CO AB
  Klangfärgsgatan 14
B

  426 52 Västra Frölunda

  Sweden

 

Kontaktformulär

Produkter
Övrigt
Övrigt